Broker d'assegurances

Contacta

A Ribé Salat Broker, Corredoria d’Assegurances i Reassegurances sabem quines decisions són més importants per Vostè i pel seu negoci. La nostra filosofia es basa en la màxima eficiència i eficàcia, que deriven en beneficis pels nostres clients, tant en la reducció dels seus costos, com dels seus riscos. Contem amb més de 18.000 clients, que avalen la nostra experiència en el sector assegurances i ens ha permès una amplia i personalitzada especialització en el procés de solució de riscos.

Establerts a Barcelona des de 1987, tenim un equip professional format per 78 empleats en les nostres oficines de Barcelona, Madrid, Girona, Palma de Mallorca i Vic, que donen servei als més de 38.000 clients amb més de 4.000 sinistres tramitats.

  • Líders en servei

A Ribé Salat Broker oferim un assessorament integral en la gestió del risc i en la realització de programes d’assegurances personalitzats. El nostre equip té com a missió dissenyar les millors solucions per contribuir a l’èxit dels nostres clients, garantint el patrimoni i la continuïtat de les seves empreses.

  • Gerència de Riscos

Ribé Salat és Membre d’ AGERS – Associació Espanyola de Gerència de Riscos i Assegurances.

En primer lloc, es realitza un anàlisi exhaustiu de les situacions que puguin afectar al compte de resultats del nostre client per visualitzar el mapa de riscos del client. Un cop realitzat aquest estudi, procedim a estudiar quins riscos convé transferir als mercats asseguradors. Mitjançant un Pla de Continuïtat de Negoci contribuïm a la supervivència de l’empresa en cas d’un succés que pugui posar en risc la seva existència.

  • Assurex Global Shareholder

La Junta de Socis d’Assurex Global ha elegt a Ribé Salat Broker d’Assegurances com Partner de la seva xarxa a Espanya. Assurex Global, fundada l’any 1954, és la xarxa independent més gran de Brokers d’assegurances i assessors en gerència de riscos del món, amb més de 500 oficines a tots els continents.

  • Mercat d’Assegurances i Reassegurances

L’accés a tots els mercats asseguradors mundials permet als nostres clients tenir un ampli ventall de possibilitats de cobertura, incloses les més complexes. 

  • Presència Internacional

Ribé Salat té presència als 5 continents mitjançant més de 500 filials i corresponsals, gestionant als nostres clients a qualsevol part del món.